Middagkolonie

Elke middag is het een drukte van jewelste in Hotsjietonia: Dan heeft de middagkolonie namelijk opkomst. Vaak komt er een themafiguur op bezoek waar we dan samen leuke dingen mee gaan doen. Rozemarijn vertelt ons alles over groente en fruit, maar weet ook veel van planten. Met Bas Bos maken we in de herfst altijd een mooie wandeling in het bos, waar hij dan vertelt wat we daar allemaal zien. Met Stanley Stekker gaan we hutten maken of bouwen we met palen een schommel. Ook leert hij ons hoe we een broodje moeten bakken boven een kampvuur!

Twee keer in het jaar hebben we een weekendkamp en blijven we een nachtje slapen op scouting. En in de zomervakantie gaan we op zomerkamp! Dan slapen we met alle bevers en de leiding twee nachtjes in een ander gebouw ergens in Nederland. Verder doen we nog heel veel andere leuke spelletjes en maken we er iedere middag een feestje van. Kom jij ook bij ons spelen?

In het jaar dat de Bever 7 jaar wordt, vliegt hij of zij over naar de volgende speltak. Hij of zij kan dan kiezen uit drie verschillende speltakken, namelijk de Sioniehorde, Havelihorde, Mowglihorde of Shantihorde.  

Fotoboek

Bever Doe Dag 2015

Info

Opkomsttijden

Zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:15 uur

Contact

middagkolonie@sw3lbp.nl