Spreekbeurtkoffer

Wil jij je spreekbeurt of werkstuk over Scouting houden? Dat wordt een makkie met de speciale spreekbeurtkoffers voor de welpen en scouts leeftijd die je kunt lenen van de groep.

In deze koffers zit alles wat je nodig hebt om een geweldige spreekbeurt te houden of een prachtig werkstuk te maken.

Naast informatie over Scouting Nederland zit er ook de nodige informatie over onze groep in de koffers. Verder zijn er verschillende posters van alle speltakken en zit er in iedere koffer een vlag!

Vind je het lastig om een spreekbeurt te houden? Geen probleem, in de koffer zitten ook tips om een spreekbeurt te houden.

Op de CD-ROM staat een PowerPoint presentatie en verschillende filmpjes over scouting. Leuk om te laten zien tijdens je spreekbeurt of werkstuk. En of dat allemaal nog niet genoeg is zitten er naast speciale kaartjes die je aan je klasgenoten kan uitdelen om een keer te komen kijken ook nog een aantal presentjes in om uit te delen!

Vul onderstaand formulier in en je krijgt alle informatie hoe je de koffers kunt lenen en of de koffers beschikbaar zijn. Voor meer informatie kun je ook mailen naar spreekbeurt@sw3lbp.nl

Vul het onderstaande formulier in om de spreekbeurtkoffer aan te vragen:

Welke spreekbeurtkoffer wil je lenen?


Vul hieronder je voor- en achternaam in:


Vul je emailadres is waarop je te bereiken bent:


Bij welke speltak zit je?


Gewenste datum ophalen:


Let op: Uitleentermijn van de koffer is 3 weken.

Om de koffer te kunnen aanvragen, zal je onderstaande veiligheidscode na moeten typen, voordat je op "vraag je koffer aan" kan klikken.
Let op: de veiligheidscode maakt gebruik van hoofd- en kleine letters!


Inhoud welpen koffer

De inhoud van de spreekbeurtkoffer van de welpen kan je hier vinden.

Inhoud scouts koffer

De inhoud van de spreekbeurtkoffer van de scouts kan je hier vinden.