Ochtendkolonie

De bevers zijn de jongste scouts die er op onze groep rondlopen. De jongens en meisjes van de ochtendkolonie zijn op zaterdagochtend met hun leiding druk bezig met knutselen en spelletjes, maar ook met echte scoutingactiviteiten, zoals broodjes bakken boven een kampvuur. We hebben samen met de middagkolonie ons eigen gebouw in het dorp Hotsjietonia (dat toevallig ook Hotsjietonia heet). Hier komen op zaterdag veel themafiguren op bezoek.

Met Professor Plof doen we proefjes, Rozemarijn weet alles over eten, Stanley Stekker is de techneut van het stel en er zijn nog veel meer figuren die ons van alles kunnen leren! Een paar keer per jaar gaan we met de bevers uit logeren en blijven dan één en met zomerkamp zelfs twee nachtjes op scouting slapen. Er wordt aan de bevers op speelse wijze uitgelegd wat scouting is. Het belangrijkste is dat we veel plezier met elkaar maken. We zouden het hartstikke gezellig vinden als je een keertje bij ons komt kijken!

In het jaar dat de Bever 7 jaar wordt, vliegt hij of zij over naar de volgende speltak. Hij of zij kan dan kiezen uit drie verschillende speltakken, namelijk de Sioniehorde, Havelihorde, Mowglihorde of Shantihorde.  

Fotoboek

IkScoutThuis
Circusopkomst
Ganzenbord

Info

Opkomsttijden

Zaterdagochtend van 09:30 tot 11:45 uur

Contact

ochtendkolonie@sw3lbp.nl