Welkom bij de groepsscoutshop!

Hier kunt u alles bestellen wat u nodig heeft voor de ultieme scouting ervaring. Bestellen kan door te mailen naar scoutshop@sw3lbp.nl met een overzicht van wat u nodig heeft en wanneer u het wilt/kan ophalen. Houdt er bij het bestellen rekening mee dat we niet kunnen garanderen dat de scoutshop elke week zowel ’s ochtends als ’s middags open is. Ook kan er alleen via pin betaald worden, contant geld wordt dus niet geaccepteerd.

Installatiepakket

Wanneer uw kind wordt geïnstalleerd, moet u een installatiepakket aanschaffen. Dit kan het complete pakket zijn of een deel hiervan (sommige onderdelen kunt u voor meerdere speleenheden gebruiken). Het pakket bestaat uit een das met bijbehorend embleem en dasring en 5 insignes. In een overzicht:

Das:
- Das
- Dasembleem
- Dasring

Insignes:
- Installatieteken Scouting Nederland
- Regiobadge
- Naambandje groep
- Speleenheidsteken
- Naambandje speleenheid

Scouts
Voor de scoutsleeftijd zijn er extra onderdelen die aangeschaft moeten worden, waaronder een fluit en een fluitenkoord. Het fluitenkoord is voor de Ekers- en Gaaientroep groen, voor de Prinses Margiettroep wit.

Voor de Gaaientroep & Ekerstroep is ook nog een kaarthoekmeter verplicht.

Overige artikelen

Alle bovengenoemde artikelen zijn natuurlijk ook te koop wanneer dit niet nodig is voor een installatie, bijvoorbeeld als u deze wilt toevoegen aan uw verzameling of wanneer u iets kwijtraakt. In deze gevallen kunt u uiteraard ook mailen naar scoutshop@sw3lbp.nl.

Scoutfit

Alle bovenstaande insignes moeten natuurlijk ook op een blouse. Deze blouses verkopen wij niet, maar deze kunt u aanschaffen via scoutshop.nl. Er zijn 4 kleuren, namelijk:

  • Rood (voor de bevers)
  • Groen (voor de welpen)
  • Beige (voor de scouts)
  • Brique (voor de explorers)

U kunt eventueel in overleg met de leiding afspreken om met meerdere ouders de blouse samen te bestellen om zo te besparen op bezorgkosten. De blouses zijn in kindermodellen €31,95 en in unisex- en damesmodellen €35,95. Bezorging is gratis vanaf €100,-. De bestelling is ook af te halen bij 14 Scoutshop winkels door heel Nederland.