Verhuur

Scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell Apeldoorn (SWIII/LBP) ver huurt een blokhut (Orpidow) en een terrein uitsluitend aan scoutinggroepen.
Het terrein is samen met de blokhut te huur. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om alleen het terrein te huren.

In principe wordt er alleen verhuurd tijdens de zomervakantie van regio midden.

Orpidow

Dit is Orpidow, (“Ons Rustige Plekje In Deze Onrustige Wereld”). Hier draaien de Shantihorde en de Prinses Margriettroep hun opkomsten. Orpidow is het enige stenen gebouw bij de groep en dateert al uit de jaren ‘30 van de vorige eeuw.

Orpidow wordt in zijn geheel verhuurd. Elk lokaal is ong. 40 m2 groot. Wanneer de tussenwand er uit gehaald wordt heb je dus een totale oppervlakte van 80 m2. In de zeer ruime keuken bevindt zich een groot gasfornuis (7 pitten), een grote koelkast met vriesvak en twee werkbladen waarvan één voorzien is van een dubbele spoelbak.  De keuken wordt zonder inventaris verhuurd.

Het terrein

Het terrein waar onze scoutinggroep gehuisvest is, wordt ook wel "de Punt" genoemd, aangezien het terrein in een punt uitloopt. Vroeger behoorde het terrein tot een deel van de jachtgebieden van Koning Stadhouder Willem III, ook wel Kamp Links genoemd.

Info

Contact gebouw/terrein

Han Hofma

verhuur@sw3lbp.nl

06 - 54 912 415

Plattegrond Orpidow

Plattegrond van Orpidow